Foredrag

Foredrag med Line Drube om den nyeste viden fra NASA's Phoenix Mission

5. oktober 2010

Foredrag med Line Drube om den nyeste viden fra NASA's Phoenix MissionLine Drube, ph.d.-studerende fra Niels Bohr Institutet. Forelæsningen handler om de videnskabelige resultater fra NASA's Phoenix Mission, der i 2008 landede som den første i det nordlige polarområde på Mars.

Læs mere

Foredrag med Kristoffer Leer om resultaterne af Phoenix-missionen

6. maj 2010

Foredrag med Kristoffer Leer om resultaterne af Phoenix-missionenPlanetfysiker Kristoffer Leer fra Niels Bohr Institutet fortæller om, hvad der kom ud af NASA's seneste Mars Mission, Phoenix. Der kom flere overraskelser ud af missionen.

Læs mere

Foredrag med Steen Hansen om Det gådefulde mørke univers

26. april 2010

Foredrag med Steen Hansen om Det gådefulde mørke universForskerne har opdaget, at universet hovedsageligt består af mørkt stof. Mørkt stof udsender ikke lys og reflekterer ikke lys - det er usynligt. Hør om forskningen i det gådefulde mørke univers.

Læs mere

Foredrag med Jøgen Beck Hansen om Partikelfysik på kanten til det ukendte

21. april 2010

Foredrag med Jøgen Beck Hansen om Partikelfysik på kanten til det ukendtePartikelfysikerne er med partikelacceleratoren LHC på CERN på jagt efter at opklare, hvad universts mindste bestanddele bestod af lige efter Big Bang for 13.7 milliarder år siden.

Læs mere