– Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Niels Bohr Institutet > Nyheder

Nyheder i 2017

    1 2 3

Ny iskerneboring i Nordøstgrønland

24. april 2017

Nu er årets første hold af forskere, teknikere og studerende ankommet til EastGRIP-forskningslejren på den Grønlandske Indlandsis, der i de næste 4 måneder skal ramme rammerne om en lang række projekter.

Læs mere

Vigtigt skridt på vejen mod ny malaria medicin

11. april 2017

Vigtigt skridt på vejen mod ny malaria medicinEn international forskningsgruppe under ledelse af Sergey Kapishnikov fra X-ray and Neutron Science på Niels Bohr Institutet, har med nye teknikker undersøgt røde blodlegemer hos mennesker med malaria.

Læs mere

Første skridt mod lysbaserede kvantenetværk

25. januar 2017

Første skridt mod lysbaserede kvantenetværkForskere fra bl.a. Niels Bohr Institutet har nu udviklet de første byggesten til at kunne konstruere komplekse kvantefotoniske kredsløb til kvantenetværk. Denne rivende udvikling indenfor kvantenetværk markeres

Læs mere

    1 2 3