– Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Udnævnelser i 2016 på Niels Bohr Institutet

Christine Hvidberg ny studieleder

07. december 2016

Christine Hvidberg ny studielederChristine Schøtt Hvidberg, der er lektor i geofysik i Is og Klima på Niels Bohr Institutet er udnævnt til ny studieleder. Hun afløser Lise Arleth, der har været studieleder siden 2012.
 

Læs mere

Jens Jørgen Gaardhøje medlem af EU-science komité

14. november 2016

Jens Jørgen Gaardhøje medlem af EU-science komitéJens Jørgen Gaardhøje, professor i Center for Partikelfysik på Niels Bohr Institutet er blevet udnævnt til medlem af den rådgivende komité, Science Advisory Board i den europæiske organisation ScienceEurope i Bruxelles.

Læs mere

Albert Schliesser udnævnes til professor i optisk kvantefysik

06. juni 2016

Albert Schliesser er en ung topforsker, som blev ph.d. i 2009 og allerede nu – kun syv år senere, er blevet udnævnt til professor. Albert Schliesser arbejder med kvantefysik på Niels Bohr Institutet ved Københavns Universitet.  

Læs mere

Enrico Ramirez-Ruiz får Niels Bohr Professorat til udforskning af universet

20. maj 2016

Enrico Ramirez-Ruiz, der er professor i astronomi og astrofysik på University of California, Santa Cruz, USA, bliver Niels Bohr Professor i Dark Cosmology Centre på Niels Bohr Institutet, Københavns Universitet.

Læs mere

Mogens Høgh Jensen ny præsident for Videnskabernes Selskab

18. april 2016

Mogens Høgh Jensen ny præsident for Videnskabernes SelskabMogens Høgh Jensen, der er professor i biofysik på Niels Bohr Institutet ved Københavns Universitet er udnævnt til præsident for Det Kongelige Danske Videnskabernes Selskab.
 

Læs mere

Jørgen Peder Steffensen udnævnes til professor i glaciologi

04. april 2016

Jørgen Peder Steffensen udnævnes til professor i glaciologiJørgen Peder Steffensen er udnævnt til professor i iskernerelateret forskning ved Center for Is og Klima på Niels Bohr Institutet ved Københavns Universitet.
 

Læs mere

Dansk professor ny vice-præsident for CERN’s bestyrelse

01. april 2016

Jens Jørgen Gaardhøje, der er professor i partikelfysik og leder af den subatomare forskningsgruppe på Niels Bohr Institutet ved Københavns Universitet, er blevet valgt som vice-præsident i CERN’s bestyrelse.

Læs mere