– Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Niels Bohr Institutet > Navnligt Navne

Navnligt Navne 2016/17

1 2 3    

Jacob Kirkensgaard modtager Jens Martin-prisen 2016

31. januar 2017

Jacob Kirkensgaard modtager Jens Martin-prisen 2016Til Niels Bohr Institutets kickoff blev prisen for Årets Underviser på Niels Bohr Institutet, Jens Martin Knudsen-prisen, tildelt til Jacob Judas Kain Kirkensgaard og holdet bag kurset ”Lineær Algebra og Klassisk Mekanik.

Læs mere

Carlsberg eksporterer til Mars

30. januar 2017

Carlsberg eksporterer til MarsMorten Bo Madsen, leder af Mars-gruppen på Niels Bohr Institutet har fået en bevilling på 2,5 millioner kroner fra Carlsbergfondet til projektet: A Field Trip 250 million km from home – Salary for Essential Expert and Materials and Parts for Danish...

Læs mere

Det meste i verden er mørkt

23. januar 2017

-  Jens Hjorth, astronom og modtager af Danmarks største individuelle forskerpris VILLUM FONDENS årslegat for 2017 for sine gennembrud inden for kosmologi.

Læs mere

Brian Møller Andersen får bevilling fra Carlsbergfondet

19. januar 2017

Brian Møller Andersen får bevilling fra CarlsbergfondetBrian Møller Andersen, lektor i forskningsgruppen, Teoretisk Faststoffysik på Niels Bohr Institutet har fået en bevilling på 3,2 mio. kr. fra Carlsbergfondet til projektet: Superconductivity of New Materials.

Læs mere

Christine Hvidberg ny studieleder

07. december 2016

Christine Hvidberg ny studielederChristine Schøtt Hvidberg, der er lektor i geofysik i Is og Klima på Niels Bohr Institutet er udnævnt til ny studieleder. Hun afløser Lise Arleth, der har været studieleder siden 2012.
 

Læs mere

Stor EU-bevilling til astronomi-projekt

23. november 2016

Stor EU-bevilling til astronomi-projektAstrofysiker Heidi Korhonen, lektor i Dark Cosmology Centre på Niels Bohr Institutet har fået en bevilling på 3,2 mio. kr. til at lede et EU-projekt, som skal oplære unge forskere i astronomiske observationer med teleskoper. Projektet skal løbe i fire år.

Læs mere

Marianne Vestergaard får Københavns Universitets undervisningspris, 2016

15. november 2016

Marianne Vestergaard får Københavns Universitets undervisningspris, 2016Marianne Vestergaard forsker i de fysiske processer i kvasarerne - deres struktur og udvikling, og hvordan kvasarerne påvirker deres omgivelser. Hun tildeles Københavns Universitets undervisningspris, 2016 for sin engagerede og aktive...

Læs mere

Jens Jørgen Gaardhøje medlem af EU-science komité

14. november 2016

Jens Jørgen Gaardhøje medlem af EU-science komitéJens Jørgen Gaardhøje, professor i Center for Partikelfysik på Niels Bohr Institutet er blevet udnævnt til medlem af den rådgivende komité, Science Advisory Board i den europæiske organisation ScienceEurope i Bruxelles.

Læs mere

Anja C. Andersen får tildelt H.C. Ørsted Medaljen

24. oktober 2016

Anja C. Andersen får tildelt H.C. Ørsted medaljenSom en anerkendelse af Anja Andersens enestående evne til at formidle både astronomi og fysik tildeles hun H.C. Ørsted Medaljen i sølv, der overrækkes af selskabets protektor, Hendes Majestæt, Dronning Margrethe.

Læs mere

Kvanteteknologi boostes med 20 mio. kr. fra Forskningsministeriet

05. oktober 2016

Kvanteteknologi boostes med 20 mio. kr. fra ForskningsministerietStyrelsen for Forskning og Innovation bevilget 20. mio. kr. til et nyt center, QUANTECH, som skal opbygge en forskningsinfrastruktur bestående af en facilitet med en række instrumenter til fremstilling af fotoniske og elektroniske...

Læs mere

1 2 3