1. juli 2020

Deltag i kvante-konkurrence i august og vind en tur til Berlin

Konkurrence:

Er du studerende i fysik, nanoscience, kemi eller datalogi, så kan du deltage i udfordringen og få mulighed for at komme til Quantum Future Academy i Berlin fra 1.-7. november.

Deltag i konkurrencen og kom til Quantum Future Academy i Berlin fra 1.-7. november.
Deltag i konkurrencen og kom til Quantum Future Academy i Berlin.

Kvanteteknologi handler både om fysik og om udvikling og markedsføring af nye produkter. Quantum Future Academy 2020 (QFA) er en uge med virksomhedsbesøg, forelæsninger, workshops og networking; alt sammen for dig, som har lyst til at få fingrene i kvantemekanikken og dens anvendelsesmuligheder i fremtiden.

Du kan indsende ansøgning fra 1. juli. Ansøgningsfristen er 28. juli. Du skal have et grundliggende kendskab til kvantemekanik, svarende til 2. halvdel af et bachelor- eller kandidatstudie i fysik, kemi eller ingeniørvidenskab, eller også skal du overbevise os om, at du på anden måde er kvalificeret.

Bagefter skal alle kvalificerede ansøgere så løse et kvanteproblem - en udfordring, hvor du skal bruge visualiseringsredskaber som for eksempel Quantum Composer, SpinDrops eller Qiskit.

Alle oplysninger om tilmelding til konkurrencen er her.

ScienceAtHome ved Institut for Fysik og Astronomi, Aarhus Universitet er hovedarrangør for Danmark, i samarbejde med KU, DTU og SDU. 30 lande sender deltagere til Quantum Future Academy 2020.