Lars Holm Øgendal

Lars Holm Øgendal

Lektor emeritus


  1. 2017
  2. Udgivet

    Fysik for Biovidenskab

    Øgendal, Lars Holm, 1 nov. 2017, 523 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  3. Udgivet

    Light Scattering Demystified: Theory and Practice

    Øgendal, Lars Holm, 12 sep. 2017, 125 s. Danmark

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationUndervisning

  4. Udgivet

    The Climate, Weather and Plants Companion

    Øgendal, Lars Holm, 2017, 7th udg. 226 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

  5. 2016
  6. Udgivet

    Light Scattering: A brief introduction

    Øgendal, Lars Holm, 1 feb. 2016, 42 s.

    Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationUndervisning

  7. Udgivet

    High molecular weight compounds generated by roasting barley malt are pro-oxidants in metal-catalyzed oxidations

    Carvalho, D. O., Øgendal, Lars Holm, Andersen, Mogens Larsen & Guido, L. F., 2016, I: European Food Research and Technology. 242, 9, s. 1545-1553 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    The effect of high pressure on the functional properties of pork myofibrillar proteins

    Grossi, A. B., Olsen, Karsten, Bolumar Garcia, J. T., Rinnan, Åsmund, Øgendal, Lars Holm & Orlien, Vibeke, 2016, I: Food Chemistry. 196, s. 1005-1015 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  9. 2014
  10. Udgivet

    Biofysik for Bioteknologer

    Øgendal, Lars Holm, 1 nov. 2014, Københavns Universitet udg. 435 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  11. Udgivet

    Biofysik for Veterinærer

    Øgendal, Lars Holm, 1 okt. 2014, Københavns Universitet udg. 309 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  12. Udgivet

    Chaperone-like activity of β-casein and its effect on residual in vitro activity of horseradish peroxidase

    Sulewska, A. M., Olsen, Karsten, Sørensen, J. C. & Øgendal, Lars Holm, 2014, I: International Journal of Food Science and Technology. 49, 12, s. 2538-2545 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  13. 2013
  14. Udgivet

    Light scattering coupled with reversed phase chromatography to study protein self-association under separating conditions

    Onsberg, M., Øgendal, Lars Holm, Jensen, Marianne Lund, Howells, L. B., Andersen, B. & Bjerrum, Morten Jannik, 2013, I: Journal of Chromatography B: Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences. 938, s. 60-64

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

ID: 4238401