Kell Mortensen

Kell Mortensen

Professor emeritus


  1. Udgivet

    A compact time-of-flight SANS instrument optimised for measurements of small sample volumes at the European Spallation Source

    Kynde, S., Kleno, K. H., Nagy, G., Mortensen, Kell, Lefmann, Kim, Kohlbrecher, J. & Arleth, Lise, 11 nov. 2014, I: Nuclear Instruments and Methods in Physics Research Section A: Accelerators, Spectrometers, Detectors and Associated Equipment. 764, s. 133-141

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    Characterization of Polymer Blends: Miscibility, Morphology and Interfaces

    Mortensen, Kell, 31 okt. 2014, Characterization of Polymer Blends and Block Copolymers by Neutron Scattering: Miscibility and Nanoscale Morphology. Wiely-VCH Verlag udg. Wiley-VCH, s. 237-268

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet

    Comparative degradation study of carbon supported proton exchange membrane fuel cell electrocatalysts - The influence of the platinum to carbon ratio on the degradation rate

    Spéder, J., Zana, A., Spanos, I., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Mortensen, Kell, Hanzlik, M. & Arenz, Matthias, 2014, I: Journal of Power Sources. 261, s. 14-22 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Dynamic Phase Diagram of a Nonionic Surfactant Lamellar Phase

    Gentile, L., Behrens, M. A., Balog, S., Mortensen, Kell, Ranieri, G. A. & Olsson, U., 11 mar. 2014, I: Journal of Physical Chemistry B. 118, 13, s. 3622-3629

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Dynamic ultra-high pressure homogenisation of milk case in concentrates: influence of casein content

    Sørensen, H., Mortensen, Kell, Sørland, G. H., Larsen, F. H., Paulsson, M. & Ipsen, Richard, 2014, I: Innovative Food Science and Emerging Technologies. 26, s. 143–152 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Effect of churning temperature on water content, rheology, microstructure and stability of butter during four weeks of storage

    Rønholt, Stine, Madsen, A. S., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Mortensen, Kell & Knudsen, J. C., 2014, I: Food Structure. 2, 1-2, s. 14-26 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  7. Udgivet

    Effect of cream cooling rate and water content on butter microstructure during four weeks of storage

    Rønholt, Stine, Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Mortensen, Kell & Knudsen, J. C., 2014, I: Food Hydrocolloids. 34, s. 169-176 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Gels based on Molecular Self-assembly. Combined Studies of Structure and Rheology.

    Mortensen, Kell, 13 okt. 2014, Munich, Germany

    Publikation: AndetAndet bidragForskning

  9. Udgivet
  10. Udgivet
Forrige 1 2 3 Næste

ID: 4224960