NBI Update - September nr. 2 – Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Niels Bohr Institutet > NBI Update > 2010 > September nr. 2

23. september 2010

NBI Update - September nr. 2

23. september 2010 

UNESCOs Niels Bohr Guldmedalje til fremtrædende fysikere

Tre af verdens fremtrædende forskere fik tirsdag den 14. september tildelt UNESCOs Niels Bohr Guldmedalje for deres særlige bidrag til banebrydende forskning i fysik. De tre forskere er professor John Pendry fra Imperial College i London, professor Timothy Berners-Lee fra MIT, Boston og professor Kip S. Thorne fra Caltech, Pasadena. Alle tre forskere er i Nobelprisklassen.


UNESCO er FNs organisation for uddannelse, kultur og videnskab og arbejder for at fremme fred og oplysning i verden. UNESCOs Niels Bohr Guldmedalje blev indstiftet i 1985 i anledning af hundredeåret for Niels Bohrs fødsel og er blevet uddelt i 1998, 2005 og nu i 2010. Medaljen gives til forskere, der har ydet en fremragende indsats indenfor fysisk grundforskning - en forskning, som ydermere har fået eller vil kunne få afgørende indflydelse på verdens gang.

 

Læs mere >>
Read more >>
 

 

Så fik KU med KUnet en ny Medarbejderguide på KU's Intranet, som med tiden erstatter Instituthåndbogen og den tidligere Personalehåndbog.

Informationen er målrettet både medarbejdere og ledere med personaleadministrative opgaver, og du finder både vejledninger, procedurer, regler og retningslinjer ét og samme sted.

Læs mere / Read more >>


Læs mere >>

Assistant Professorship in experimental biological physics at the Niels Bohr Institute

16. september 2010

Assistant Professorship in experimental biological physics at the Niels Bohr InstituteApplication deadline: October 1st, 2010.
We seek an exceptional candidate to work in experimental biological physics affiliated to the biophysics experimental activities of the MolPhysX collaboration...

Læs mere >>

To stillinger som softwareudviklere

09. september 2010

To stillinger som softwareudviklereDeadline i dag:  23. september 2010
To stillinger som softwareudviklere er ledige til besættelse ved NBI. Stillingerne er uden tidsbegrænsning, så længe der findes ekstern finansiering til formålet.

Læs mere >>

Blegdamsvej 17 - 2100 KBH Ø. - Telefon: 353-25340 - Email: joensen@nbi.dk