– Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Niels Bohr Institutet > Navnligt Navne > Navnligt Navne 2012

 
Navnligt Navne 2012

    1 2

Johan Fynbo udnævnes til professor i astrofysik

26. april 2012

Johan Fynbo udnævnes til professor i astrofysikProfessoratet er med særlige opgaver (MSO) og har tilknytning til Johan Fynbos ERC-projekt om galakser i det tidlige univers. I forskningsprojektet arbejder han med observationer af de første galakser, som blev dannet efter Big Bang.

Læs mere

Johan Fynbo får anerkendelse fra Verdens Kultur Rådet

18. april 2012

Johan Fynbo modtager idag en særlig anerkendelse fra den internationale organisation, World Cultural Council (Verdens Kultur Rådet), der har som formål at fremme kultur og værdier i hele verden.

Læs mere

Jesper Nygård ny professor i nanofysik

28. marts 2012

Jesper Nygård ny professor i nanofysikJesper Nygård er udnævnt til professor i eksperimentel nanofysik på NBI, og professoratet er desuden med særlige opgaver (MSO) indenfor KU's tværvidenskabelige Syntesebiologi-projekt.
 

Læs mere

Tre nye professor-udnævnelser på NBI

13. februar 2012

Tre nye professor-udnævnelser på NBIPer Hedegård og Karsten Flensberg fra Teoretisk Faststoffysik på Nano-Science Center, og Anders Søndberg Sørensen fra gruppen Ultrakolde atomer og kvantefysik, udnævnes til professorer i teoretisk kvante- og faststoffysik.

Læs mere

Fire nye forskerbevillinger til unge NBI-forskere

26. januar 2012

Fire nye forskerbevillinger til unge NBI-forskereFire forskere på NBI har modtaget bevillinger fra VILLUM FONDENs Young Investigator Programme, der støtter særligt talentfulde yngre forskere indenfor teknik og naturvidenskab
 

Læs mere

Seks nye professorer og lektorer på NBI

17. januar 2012

Seks nye professorer og lektorer på NBIIan Bearden, Charlotte Fløe Kristjansen, Poul Henrik Damgaard og Niels Obers udnævnes til professorer. Anders Svensson og Bo Vinther bliver lektorer på NBI
 

Læs mere

Niels Bohr Institutet henter topforsker fra Harvard

10. januar 2012

Niels Bohr Institutet henter topforsker fra HarvardEn bevilling på 38 millioner kr. fra VILLUM FONDEN baner vejen for helt nyt professorat på Niels Bohr Institutet til den verdensførende forsker inden for kvante-elektronik, professor Charles Marcus. 

Læs mere

Stjerneformidler Anja C. Andersen får Fakultetets formidlingspris

03. januar 2012

Stjerneformidler Anja C. Andersen får Fakultetets formidlingsprisAnja C. Andersen er lektor på Dark Cosmology Centre på Niels Bohr Institutet, og for sit ekstraordinære bidrag til formidling af fakultetets forskning tildeles Anja Andersen Det Naturvidenskabelige Fakultets Formidlingspris 2011.

Læs mere

    1 2