– Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Niels Bohr Institutet > Bibliotek > Udstillinger

2% og 2 grader

10. marts 2017

I Marts 2017 kan man opleve denne udstilling, som er Birgitta Steens kommentar til klimaforandringerne og vores stadig voksende forbrug af verdens naturressourcer. Åbningsreceptionen var d. 10. Marts.

Læs mere

Art revolving around narratives and images from Science

05. november 2015

I November 2015 kan man opleve denne udstilling, som handler om forskning og videnskab. 8 kunstnere har sammen udviklet udstillingen, og åbningsreceptionen var d. 4. November.

Læs mere

Søs Brysch

28. november 2011

Udstilling af Søs BryschDer udstilles værker af Søs Brysch på Niels Bohr Institutets Bibliotek. Hun er autodidakt maler og billedhugger - men har desuden arbejdet med scenografi, film, undervisning og forfattervirksomhed.

Læs mere

Sameera Khan

07. juni 2011

Udstilling med Sameera KhanDer udstilles værker af grafikeren Sameera Khan på Niels Bohr Institutets Bibliotek. Sameera Khan er født og opvokset i Pakistan, og har taget sin uddannelse på the National College Arts i Lahore.

Læs mere

Københavns Grafiske Værksted KGV

02. maj 2011

Ny kunstudstilling på Niels Bohr Institutets bibliotek i maj 2011. Der er åbningsreception på tirsdag den 3. maj 2011 fra kl. 15.00-16.30. Alle på NBI og tilknyttede centre er velkomne til receptionen.

Læs mere

Birgit Staugaard

18. februar 2011

Udstilling i marts
Birgit Staugaard er pædagogisk uddannet med speciale i maling og tegning. Endvidere uddannet hos Ulrik Hoffs malerskole for billedkunst, samt hos billedkunstneren Annelise Jarvis Hansen, Kunsakademiet.

Læs mere