Lars Holm Øgendal

Lars Holm Øgendal

Lektor emeritus


  1. 2008
  2. Udgivet

    Comparison of pectin in different potato cultivars

    Jørgensen, B., Kreutzmann, S., Øgendal, Lars Holm, Damager, I., Harholt, J., Thybo, A. K. & Ulvskov, P., 2008.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

  3. Udgivet

    Droplet surface properties and rheology of concentrated oil in water emulsions stabilized by heat-modified ß-lactoglobulin B

    Knudsen, J. C., Øgendal, Lars Holm & Skibsted, Leif Horsfelt, 2008, I: Langmuir. 24, 6, s. 2603-2110 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  4. Udgivet

    Fra kartoffel til yoghurt

    Jørgensen, B., Harholt, J., Lange, N. K., Øgendal, Lars Holm, Sørensen, S. O., Rolin, C., Engelsen, Søren Balling, Chrestensen, I. B., Damager, I., Scheller, H. V., Bandsholm, O. & Ulvskov, P., 2008. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskning

ID: 4238401