Lars Holm Øgendal

Lars Holm Øgendal

Lektor emeritus


  1. Udgivet

    A calorimetric study of solute effects on the kinetic stability of a-amylase

    Olsen, S. N., Andersen, K. B., Øgendal, Lars Holm & Westh, P., 2009, I: Thermochimica Acta. 484, 1-2, s. 32-37 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  2. Udgivet

    A novel approach to turbidimetry of dense systems: an investigation of the enzymatic gelation of casein micelles

    Worning, P., Bauer, R., Øgendal, Lars Holm & Lomholt, S. B., 1998, I: Journal of Colloid and Interface Science. 203, s. 265-277 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    Apparent chemical composition of nine commercial or semi-commercial whey protein concentrates, isolates and fractions

    Holt, C., McPhail, D., Nevison, I., Nylander, T., Otte, J. A. H., Ipsen, R., Bauer, R., Øgendal, L. H., Olieman, K., Kruif, K. G. D., Léonil, J., Mollé, D., Henry, G., Maubois, J. L., Pérez, M. D., Puyol, P., Calvo, M., Bury, S. M., Kontopidis, G., McNae, I. & 8 flere, Sawyer, L., Ragona, L., Zetta, L., Molinari, H., Klarenbeek, B., Jonkman, M. J., Moulin, J. & Chatterton, D., 1999, I: International Journal of Food Science and Technology. 34, 5-6, s. 543-556 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    Biofysik for Bioteknologer

    Øgendal, Lars Holm, 1 nov. 2014, Københavns Universitet udg. 435 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  6. Udgivet

    Biofysik for Veterinærer

    Øgendal, Lars Holm, 1 okt. 2014, Københavns Universitet udg. 309 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  7. Udgivet

    Chaperone-like activity of β-casein and its effect on residual in vitro activity of horseradish peroxidase

    Sulewska, A. M., Olsen, Karsten, Sørensen, J. C. & Øgendal, Lars Holm, 2014, I: International Journal of Food Science and Technology. 49, 12, s. 2538-2545 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  8. Udgivet

    Characterisation of a stable Radical in Dark Beer

    Lund, Marianne N., Jehle, D., Øgendal, Lars Holm & Andersen, Mogens Larsen, 2010. 1 s.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

  9. Udgivet

    Characterisation of stable radical from dark roasted malt in wort and beer

    Jehle, D., Lund, Marianne N., Øgendal, Lars Holm & Andersen, Mogens Larsen, 2011, I: Food Chemistry. 125, 2, s. 380-387 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  10. Udgivet

    Characterization and isolation of intermediates in beta-lactoglobulin heat aggregation at high pH

    Bauer, R., Carrotta, R., Rischel, C. & Øgendal, Lars Holm, 2000, I: Biophysical Journal. 79, s. 1030-1038 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

Forrige 1 2 3 4 5 Næste

ID: 4238401