Lars Holm Øgendal
Lektor emeritus
X-ray and Neutron Science
Universitetsparken 5, 2100 København Ø
- Udgivet
Comparison of the effect of heating on the thermal denaturation of nine different beta-lactoglobulin preparations of genetic variants A, B, or A/B, as measured by microcalorimetry
Holt, C., Waninge, R., Sellers, P., Paulsson, M., Bauer, R., Øgendal, Lars Holm, Roefs, S. P. F. M., Mill, P. V., Kruif, C. G. D., Léonil, J., Fauquant, J. & Maubois, J. L., 1998, I: International Dairy Journal. 8, s. 99-104 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
- Udgivet
Fra kartoffel til yoghurt
Jørgensen, B., Harholt, J., Lange, N. K., Øgendal, Lars Holm, Sørensen, S. O., Rolin, C., Engelsen, Søren Balling, Chrestensen, I. B., Damager, I., Scheller, H. V., Bandsholm, O. & Ulvskov, P., 2008. 1 s.Publikation: Konferencebidrag › Poster › Forskning
- Udgivet
High molecular weight compounds generated by roasting barley malt are pro-oxidants in metal-catalyzed oxidations
Carvalho, D. O., Øgendal, Lars Holm, Andersen, Mogens Larsen & Guido, L. F., 2016, I: European Food Research and Technology. 242, 9, s. 1545-1553 9 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Fibrin structures during tissue-type plasminogen activator-mediated fibrinolysis studied by laser-light scattering - relation to fibrin enhancement of plasminogen activation
Bauer, R., Hansen, S. L., Jones, G., Suenson, E., Thorsen, S. & Øgendal, Lars Holm, 1993, I: European Biophysics Journal. 23, s. 239-252Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
Small-Angle Scattering Studies on Clathrin Coated Vesicles
Bauer, R., Behan, M., Hansen, S., Jones, G., Mortensen, Kell, Særmark, T. & Øgendal, Lars Holm, 1991, I: Journal of Applied Crystallography. 24, s. 815-821Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Light Scattering Demystified: Theory and Practice
Øgendal, Lars Holm, 12 sep. 2017, 125 s. DanmarkPublikation: Andet › Udgivelser på nettet - Net-publikation › Undervisning
- Udgivet
Heat-induced gelation of whey protein at high pH studied by combined UV spectroscopy and refractive index measurement after size exclusion chromatography and by in-situ dynamic light scattering
Bauer, R., Rischel, C., Hansen, S. & Øgendal, Lars Holm, 1999, I: International Journal of Food Science and Technology. 34, s. 557-563 7 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
A calorimetric study of solute effects on the kinetic stability of a-amylase
Olsen, S. N., Andersen, K. B., Øgendal, Lars Holm & Westh, P., 2009, I: Thermochimica Acta. 484, 1-2, s. 32-37 6 s.Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftartikel › Forskning › fagfællebedømt
- Udgivet
Fysik for Biovidenskab
Øgendal, Lars Holm, 1 nov. 2017, 523 s.Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapport › Bog › Undervisning
ID: 4238401