– Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

Niels Bohr Institutet > Ansatte

Lars Holm Øgendal

Lars Holm Øgendal

Lektor


  1. 2016
  2. Udgivet

    High molecular weight compounds generated by roasting barley malt are pro-oxidants in metal-catalyzed oxidations. / Carvalho, Daniel O.; Øgendal, Lars Holm; Andersen, Mogens Larsen; Guido, Luís F.

    I: European Food Research and Technology, Bind 242, Nr. 9, 2016, s. 1545-1553.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  3. Udgivet

    The effect of high pressure on the functional properties of pork myofibrillar proteins. / Grossi, Alberto Blak; Olsen, Karsten; Bolumar Garcia, Jose Tomas; Rinnan, Åsmund; Øgendal, Lars Holm; Orlien, Vibeke.

    I: Food Chemistry, Bind 196, 2016, s. 1005-1015.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  4. 2014
  5. Udgivet

    Chaperone-like activity of β-casein and its effect on residual in vitro activity of horseradish peroxidase. / Sulewska, Anna Maria; Olsen, Karsten; Sørensen, Jens Christian; Øgendal, Lars Holm.

    I: International Journal of Food Science and Technology, Bind 49, Nr. 12, 2014, s. 2538-2545.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  6. 2013
  7. Udgivet

    Light scattering coupled with reversed phase chromatography to study protein self-association under separating conditions. / Onsberg, Mads; Øgendal, Lars Holm; Jensen, Marianne Lund; Howells, Lotte B.; Andersen, Birgitte; Bjerrum, Morten Jannik.

    I: Journal of Chromatography. B, Analytical Technologies in the Biomedical and Life Sciences, Bind 938, 2013, s. 60-64.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  8. 2012
  9. Udgivet

    Large-scale extraction of rhamnogalacturonan I from industrial potato waste. / Chrestensen, Inge Byg; Diaz, Jerome Villarama; Øgendal, Lars Holm; Harholt, Jesper; Jørgensen, Bodil; Rolin, Claus; Svava, Rikke; Ulvskov, Peter.

    I: Food Chemistry, Bind 131, Nr. 4, 2012, s. 1207-1216.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  10. 2011
  11. Udgivet

    Characterisation of stable radical from dark roasted malt in wort and beer. / Jehle, Doris; Lametsch, Marianne Lund; Øgendal, Lars Holm; Andersen, Mogens Larsen.

    I: Food Chemistry, Bind 125, Nr. 2, 2011, s. 380-387.

    Publikation: Forskning - peer reviewTidsskriftartikel

  12. Udgivet

    The climate, weather and plants companion. / Øgendal, Lars Holm.

    Department of Basic Sciences and Environment, University of Copenhagen, 2011. 164 s.

    Publikation: UndervisningKompendium/lecture notes

  13. 2010
  14. Udgivet

    Characterisation of a stable Radical in Dark Beer. / Lametsch, Marianne Lund; Jehle, Doris; Øgendal, Lars Holm; Andersen, Mogens Larsen.

    2010. Abstract fra Symposium: Novel teqniques for analysis of protein redox modifications, København, Danmark.

    Publikation: ForskningKonferenceabstrakt til konference

  15. Udgivet

    Charcterisation of a stable Radical in Dark Beer. / Lametsch, Marianne Lund; Jehle, Doris; Øgendal, Lars Holm; Andersen, Mogens Larsen.

    2010. Poster session præsenteret ved Symposium: Novel Teqniques for Analysis of protein redox modifications, København, Danmark.

    Publikation: ForskningPoster

  16. 2009
  17. Udgivet

    Isolation and characterization of rhamnogalacturonan I from industrial potato pulp waste. / Chrestensen, I.B.; Diaz, J.; Harholt, Jesper; Øgendal, Lars Holm; Jørgensen, B.; Lange, N.K.; Rolin, C.; Ulvskov, Peter.

    2009. Abstract fra Plant Biotech Denmark Annual meeting 2009, Copenhagen, Danmark.

    Publikation: ForskningKonferenceabstrakt til konference

Forrige 1 2 3 4 Næste

ID: 4238401