Jacob Judas Kain Kirkensgaard

Jacob Judas Kain Kirkensgaard

Lektor


  1. 2013
  2. Udgivet

    Crystallization mechanisms in cream during ripening and initial butter churning

    Buldo, P., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain & Wiking, L., 1 nov. 2013, I: Journal of Dairy Science. 96, 11, s. 6782-6791

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    Shear and Rapeseed Oil Addition Affect the Crystal Polymorphic Behavior of Milk Fat

    Kaufmann, N., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Andersen, U. & Wiking, L., 1 jun. 2013, I: Journal of the American Oil Chemists' Society. 90, 6, s. 871-880

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  5. Udgivet

    On the influence of the Pt to carbon ratio on the degradation of high surface area carbon supported PEM fuel cell electrocatalysts

    Spéder, J., Zana, A., Spanos, I., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Mortensen, Kell & Arenz, Matthias, 2013, I: Electrochemistry Communications. 34, s. 153–156 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

  6. Udgivet

    Pt based PEMFC catalysts prepared from colloidal particle suspensions – a toolbox for model studies

    Spéder, J., Altmann, L., Röefzaad, M., Baumer, M., Kirkensgaard, Jacob Judas Kain, Mortensen, Kell & Arenz, Matthias, 2013, I: Physical Chemistry Chemical Physics. 15, s. 3602-3608 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningfagfællebedømt

ID: 4227490