John Renner Hansen bliver institutleder – Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Niels Bohr Institutet > Nyheder > Nyheder 2006 > John Renner Hansen bli...

17. november 2006

John Renner Hansen bliver institutleder

Professor John Renner Hansen er udnævnt til ny institutleder på Niels Bohr Institutet ved Københavns Universitet.

John Renner Hansen

John Renner Hansen er 53 år, uddannet Lic.scient. fra Københavns Universitet i 1987 og har en imponerende forskerkarriere som højenergifysiker med en række publikationer i internationale tidsskrifter.

Han indtræder i den nye stilling pr. 1. januar 2007 for de næste fem år.

År med udfordringer
John Renner Hansen har de seneste to år været konstitueret i stillingen, og han ser frem til den lange række af opgaver, der i det kommende år venter på at blive løst - blandt andet justering af ledelsesstrukturen, ny studienævnsstruktur, den fysiske placering af NBI og etablering af et internationalt Niels Bohr Akademi.

Også tilpasning af uddannelserne, forøgelse af antallet af studerende, der gennemfører studiet (STÅ-produktionen) og styrkelse af kommunikationen internt såvel som eksternt er nogle af de udfordringer, der venter.