Hvad er Astronomi – Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet

Niels Bohr Institutet > Multimedier > Bøger > Hvad er Astronomi

Hvad er Astronomi

 

Af Thomas M. Tauris
Udkommet fredag den 29. maj 2009

978-87-500-3561-9
232 sider 
199 kr.

Hvad er astronomi er en moderne og dybtgående introduktion til alle Universets store grundlæggende spørgsmål om stjerner, galakser og Big Bang, og ikke mindst om menneskets rolle i dette kosmiske cirkus.

Bogen giver en beskrivelse af Universets opbygning og udvikling og en indføring i astronomiens fundament, historie og centrale rolle i moderne videnskab.

Hvad er astronomi er letlæselig, uden at gå på kompromis med den akademiske videnskab, og kræver ingen særlige forudsætninger udover, hvad der kan forventes af enhver med oprigtig interesse. Bagerst i bogen findes slutnoter i form af anekdoter, uddybende eksempler eller tekst med supplerende detaljer.

Forfatteren har udarbejdet et website med mange billeder og illustrationer til denne bog. Websitet www.hvaderastronomi.dk/ er opbygget, så man nemt kan følge billedmaterialet til de enkelte kapitler.

Det kræver hverken overnaturlige matematiske evner eller dyb indsigt i fysikkens verden at nyde synet af nattehimlen og lade tankerne flyde ud i kosmos. Hvad er astronomi går bag om scenen og giver uddybende svar på spørgsmålene til alle, der har lyst til at vende blikket mod himlen...

Bogen udkommer i Hvad er-serien. Se alle titler i serien på www.akademisk.dk

Se den bedste pris for bogen her >>